El Festival de Cap Roig 2021 ven més de 33.000 entrades abans de la inauguració

El proper divendres 23 de juliol, comença el Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper's Live amb l'impuls de CaixaBank. A hores d'ara, s'ha confirmat la compra de més de 33.000 entrades per a aquesta 21a edició, i 16 dels 21 concerts que s'oferiran han aconseguit penjar el cartell de sold out.

El concert que inaugurarà el Festival aquest any estarà en mans del cantant Pablo López,  i Sara Baras serà l'encarregada de clausurar el festival el 21 d'agost, amb un concert solidari en benefici de Càritas.

Durant els dies que el festival estigui actiu, hi actuaran alguns cantants populars com David Bisbal, Mag Lari i Juan Diego Flórez, Raphael, Antonio Orozco, Aitana i Morat són alguns artistes que a hores d'ara han aconseguit vendre totes les entrades dels seus concerts.

Juli Guiu, president del Grup Clipper's i director del Festival de Cap Roig afirma que tenir tant d'èxit en vendes després de la situació de pandèmia que vam viure, és una satisfacció molt gran, ja que això implica disposar d'un públic que confia i té ganes de tornar a Cap Roig un any més.

Cap Roig Festival s'espera amb moltes ganes i el públic està encantat de poder gaudir de les 21 nits que s'aniran oferint al llarg del mes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura