El Festival Nits de Jazz transporta Platja d'Aro als musicals de Broadway

Un viatge a Broadway és el que ha viscut Platja d'Aro amb la proposta que ha presentat aquest divendres el festival de Nits de Jazz.

La proposta d'aquesta setmana tractava d'una producció pròpia del festival que els feia especial il·lusió presentar en exclusiva al municipi. L'espectacle combinava diferents talents convertint l'escenari en una unió original amb un gran interès musical que ha permès ampliar el registre del festival.

Alina Furman, una soprano que ha actuat amb diferents orquestres, Gemma Abrié, cantant de jazz i contrabaixista amb una gran trajectòria musical i el Manel Camp Quartet, grup de jazz amb ritme Mediterrani, ha aconseguit una combinació perfecta que oferia a gairebé dues mil persones i a través de versions icòniques un viatge pel repertori més emblemàtic dels musicals de Broadway i de les pel·lícules americanes, que són considerades una gran font d'inspiració i estàndards de referència en el món del jazz.

Amb la Platja Gran de Platja d'Aro com a escenari idíl·lic, el Festival de Jazz ja ha arribat amb aquesta a la sisena actuació de les deu que viurà al llarg de tot l'estiu.

El proper divendres 9 d'agost serà el torn del trio de veus negres "The Sey Sisters", que oferiran un viatge de gòspel a la música africana passant també pel soul.    

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura