La Bisbal d'Empordà presenta la 1a edició del Vipsbalsound

La Bisbal d'Empordà

Data: 19/01/2023

Del 20 de gener i fins al 19 de maig, el Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà acollirà el nou cicle musical batejat com a 'Vipsbalsound'. En concret, s'han programat cinc concerts amb artistes de renom com Olvido Lanza & Juan Cuacci, Pepa Niebla & Ignasi Terraza Trio, Chano Domínguez, Roger Mas i Magalí Sare & Manel Fortià.

La Bisbal d'Empordà ha presentat la primera edició del Vipsbalsound, el nou cicle de concerts selectes i únics que s’aniran celebrant mensualment al Teatre Mundial de la Bisbal un divendres al mes, de gener a maig amb tret de sortida aquest mateix divendres.

El cartell d'aquesta primera edició, está format per Olvido Lanza & Juan Cuacci, Pepa Niebla & Ignasi Terraza Trio, Chano Domínguez, Roger Mas i Magalí Sare & Manel Fortià.

El Vipsbalsound neix amb l'objectiu de seguir posant el Teatre Mundial i la Bisbal d'Empordà al punt de mira de l’escena musical comarcal i d’arreu del país.

El preu de l'entrada de tots els concerts és de 15 euros, excepte l’inaugural que només en costa 10, i ja es poden adquirir a través de la plataforma Entradium.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura