Santa Cristina entrega les lots del 'Créixer i llegir junts'

Santa Cristina d'Aro

Data: 27/05/2021

Intervenen: Lourdes Fuentes, Alcaldessa; Tina Gorina, Regidora de cultura

Santa Cristina d'Aro va obsequiar les famílies de nadons nascuts aquest any amb un lot de llibres. Ho va fer en el marc del projecte 'Créixer i llegir junts' que a través de la Biblioteca Municipal pretén potenciar des de ben aviat la lectura entre els més petits.

El projecte, la caixa i el material que hi conté ha estat ideat i proporcionat per l’editorial lleidatana Pagès Editors S.L. i, el consistori, a través del pressupost de què disposa la biblioteca, els hi ha comprat 30 lots per lliurar-los a totes les famílies afortunades amb l’arribada d’un nou membre.

 Cada caixa atorgada conté el llibret ‘Llegir i créixer junts’, escrit per Ramon Besora, mestre de professió, i il·lustrat pel pedagog Francesco Tonucci. Un llibre on les famílies trobaran les pautes per a orientar als infants en la lectura, tenint en compte cada etapa de la seva vida. També s’inclou el llibre infantil ‘El viatge de Bàbar, petit elefant’, de Jean de Brunhoff, una publicació que forma part d’una col·lecció dels clàssics més importants de la lectura infantil. A banda dels llibres, a la caixa les famílies també hi trobaran un CD amb cançons de bressol, un carnet de la biblioteca per al nadó i una carta de l’alcaldessa animant a la família a llegir junts, potenciant la lectura i els seus valors.

Un cop presentat el projecte i després de l’acte d’entrega, durant els propers mesos serà la mateixa biblioteca l’encarregada de citar a les famílies dels nadons nascuts enguany al municipi per tal de fer-los entrega dels obsequis. Més endavant, a finals d’any, es preveu la realització d’un nou acte d’entrega conjunta.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura