Platja d’Aro celebrarà del 15 al 19 d’agost la seva Festa Major

Platja d’Aro celebrarà del 15 al 19 d’agost la seva Festa Major
Platja d’Aro celebra del 15 al 19 d’agost la Festa Major 2018, amb un ampli conjunt d’activitats amb la voluntat de fer-la atractiva per a tots els públics i per a totes les edats. La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes són els trets característics d’una celebració variada, dinàmica i engrescadora amb concordança amb el cosmopolitisme de la vila durant tot l’any.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col·laboració amb diverses entitats locals, proposa un programa on la música, l’esport i les activitats familiars són les grans protagonistes. La principal novetat és la imatge gràfica de celebració, titulada Colors, obra de la gironina Cristina Culubret Rigau, guanyadora del 6è Concurs de cartells convocat pel consistori entre els alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot, el centre de referència d’estudis superiors de la matèria a les comarques de Girona.

La majoria dels concerts es concentren a la Plaça del Mil·lenari on hi actuaran al llarg de la setmana els grups Apache, Momo, Star Tr3s, Hotel Cochambre, Germà Negre, Strombers i l'Orquestra Montgrins. 

Altres espais amb actuacions són: la Plaça Major, que rebrà els espectacles de la Cobla Rossinyolets i Les Anxovetes; l'Església de Santa Maria, que esdevé escenari del tercer concert d’enguany del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava a Platja d’Aro; i per últim la zona nord de la Platja Gran, a Cavall Bernat, que acullirà un nou concert del Festival Nits de Jazz amb Gunhild & Shakin’All.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura