Platja d'Aro agruparà totes les colles premiades en una rua de primavera

Platja d'Aro prepara la Champions del carnaval per aquesta primavera. El municipi ha anunciat que a finals d'abril celebrarà una rua de carrosses i comparses on hi tindran cabuda totes aquelles colles que hagin estat premiades en els carnavals d'arreu.

Platja d'Aro vol acollir una desfilada de primer nivell aconseguint que totes les carrosses i les comparses que hi participin hagin estat guardonades en alguna de les rues que es celebren durant el carnaval. Tot amb l'objectiu que el centre de Platja d'Aro esdevingui un aparador de les millors disfresses de Catalunya quan el carnaval fa mesos que l'hem deixat enrere. 

Aquesta no és la primera vegada que Platja d'Aro celebra una rua de carnaval quan ja no fa fred. Fa uns anys també a la primeravera havia portat a terme rues, però el fet que aquesta quedi reduïda a aquelles colles que han estat mereixedores de guardons farà que la desfilada sigui un autènctic espectacle.

Tot indica que el fet d'agrupar el bo i millor del que s'està veient aquests dies arreu del país i del fet que es celebri quan la temperatura és més agradable portarà que el centre de Platja d'Aro sigui una autèntica festa del lluïment carnavalesc en plena primavera. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura