Art i vi: la fusió entre la pintura, el mar i els vins del territori

Palamós

Data: 23/03/2024

L'Espai del Peix de Palamós ha celebrat l'última de les tres jornades de l'activitat Art & Vi. La proposta vol vincular la gastronomia amb la pintura, passant pel mar i la tradició pesquera. És per això que els participants, a partir d'una tela blanca, pinten el que veuen davant seu. La posta de sol i les barques s'acaben convertint en les protagonistes dels quadres. Tot això mentre tasten diferents vins de la zona. Una activitat que des del Museu de la Pesca tenen pensat repetir-la a partir de la tardor.

Amb la posta de sol al davant, un pinzell a la mà i una copa de vi al costat, els participants de l'activitat Art & Vi han dibuixat el paisatge que es veu des de l'Espai del Peix de Palamós. Una vista que permet veure el mar, les barques i la platja i que, a través de la pintura, cada persona transmet les seves sensacions.

Aquesta és una proposta del Museu de la Pesca que busca vincular el mar, la tradició pesquera i la pintura. Des de l'equipament cultural també volien oferir noves activitats per atraure el públic.

La pintura ha anat acompanyada d'un tast de diferents vins de la zona. També hi hagut l'oportunitat de menjar fruita mentre que, entre pinzellada i pinzellada, les teles anaven plasmant els paisatges

Entre els participants, gent de Palamós i dels voltants. Ja fos perquè han rebut la informació des del museu o per una recomanació d'algú proper, tots ells han vingut a l'activitat a aprendre tant de la pintura, com del vi.

Aquesta activitat de l'Art & vi forma part del cicle "Desconnecta amb el museu", que també compta amb la proposta de "Degustacions literàries". Totes dues han arribat per quedar-se.

Unes propostes del museu que barregen l'art i la gastronomia i són una manera més d'aprendre i gaudir de la cultura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura