Sant Feliu dona la benvinguda a l'estiu amb el Nomad

Intervenen:  David Nicolás, director artistic de Nomad // Sílvia Romero, regidora d'activitat econòmica

Sant Feliu de Guíxols ha donat la benvinguda a l'estiu amb una nova edició del Nomad, un market d'estiu que ha omplert els Jardins Juli Garreta de parades, però també d'activitats i actuacions. Per segon any consecutiu, a més, s'ha fet coincidir l'esdeveniment amb la revetlla de Sant Joan.

Parades de compres i foodtrucks de restauració per a tots els gustos i públics. Aquest és l'esperit del Nomad: aconseguir, amb una proposta desenfadada, que tothom s'hi senti a gust. Tot això combinat amb la idea de que el Nomad no és competència de l'oferta comercial i gastronòmica de Sant Feliu, sinó un complement per donar-los valor en aquestes dates tan assenyalades de la temporada.

El Nomad enguany ha destacat per concerts de música brasilera, música negra, monòlegs o animació infantil, però sobretot per la festa de la revetlla de Sant Joan amb un concert de versions de grans èxits i discoteca fins la matinada amb temes des dels 80 fins a l'actualitat.

Un altre de les ofertes més celebrades del certamen ha estat el Petit Nomad, amb tallers de circ de disset disciplines diferents que han triomfat entre els més menuts. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura