Cap de setmana musical a Santa Cristina, amb cant coral i òpera

Cap de setmana musical a Santa Cristina, amb cant coral i òpera
Santa Cristina d'Aro

Data: 09/04/2018

Santa Cristina d’Aro ha viscut un cap de setmana musical amb el concert de cant coral ahir diumenge a la tarda a l’església parroquial i amb l’òpera “Il convito” dissabte al vespre a l’Espai Ridaura.

El concert coral va anar a càrrec de l’agrupació local, Coral Santa Cecília, juntament amb la Coralina de Santa Cruz de Llanera (Astúries). La Coralina de Santa Cruz va interpretar el seu repertori, amb algunes peces populars asturianes, i seguidament va fer-ho la coral local, amb algunes peces catalanes. Al final, les dues formacions van cantar conjuntament la tradicional asturiana Alsa piripi i la sardana En el Vallespir.

Per la seva banda, l’òpera, de gènere còmic, va anar a càrrec de la plataforma cultural Òpera Jove, dins del programa de la III edició del cicle de música Primavera a l’Espai, que organitzen conjuntament l’Escola Municipal de Música de Santa Cristina i l’Espai Ridaura. L’òpera, que és el segon espectacle d’aquesta plataforma, es dividia en dos actes de 35 minuts en què combinava “cants, ironies i embolics de tota mena”, va fer que la gent que omplia el teatre s’ho passés molt bé, arribant a aplaudir més de 5 minuts al final de l’espectacle. El proper espectacle de Primavera a l’Espai serà el 12 de maig amb “’Àries de reservat”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura