El pregó de Concepció Vergeli obre la Festa Major de Castell d’Aro

Des de dimecres fins diumenge Castell d'Aro viu la Festa Major. Cinc dies on el poble té organitzades una trentena d'activitats pensades per a tots els públics, amb esdeveniments esportius, d'animació i concerts. El tret de sortida de la festa el va donar el pregó de Concepció Vergeli i el concert d'Elena Gadel i Marta Robles. 

Concepció Vergeli, més coneguda entre els veïns com a Conxita, va ser l'encarregada de fer el pregó de la Festa Major de Castell d'Aro. Va repassar la història de la seva família, la vinculació amb l'entitat Cassino Castellarenc i algunes històries del poble que van fer riure molts dels coneguts que estaven entre el públic. Va acabar demostrant la seva estima pel poble i animant a tothom a participar en els diferents actes de la festa. També va mostrar l'agraïment a l'Orquestra Selvatana per la sardana dedicada a l'associació.

Després del pregó, va ser el torn del concert "Les dones de la meva vida" a càrrec de l'Elena Gadel i Marta Robles. El duet va interpretar cançons d'algunes de les artistes més reconegudes per realçar la seva trajectòria. Un concert en acústic que va servir per donar el tret de sortida a cinc dies plens de festa al municipi.

La Festa Major d'enguany compta amb activitats per a tots els públics. Divendres se celebrarà un recorregut per tot el poble amb la xaranga XINO XANO i la carrossa de la colla de carnaval La Banda del pati. També destaquen les activitats esportives de dissabte com la Marxa de l'Escurçó, la dansa urbana de One Unity, activitats de CrossFit i la cursa infantil de BTT. La Plaça del Poeta Sitjà serà la seu d'actuacions com la de Pau de Pons dissabte i Gospel d'Aro diumenge.

Tampoc hi faltaran els concerts de nit. Avui dijous, a les 22:30h serà el torn de l'Orquestra Selvatana a la Sala Polivalent. A la plaça Poeta Sitjà, divendres hi haurà els concerts de Tutu-Keke i Di-Versiones, mentre que dissabte serà el torn d'Hotel Cochambre i el DJ Kharloss Selektah.
Una festa on l'entitat Casino Castellarenc hi té un paper principal a l'hora d'organitzar els actes per mantenir viu l'esperit de festa.

Una de les activitats de caràcter popular és l'arrossada de dissabte, que servirà per reunir tots els veïns de Castell d'Aro. Un poble on fins diumenge, s'hi respirarà Festa Major.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura