La Cuina de l'Empordanet presenta la seva guia de restaurants

Palafrugell

Data: 17/09/2018

Intervé: Vicenç Fajardo, president de la Cuina de l'Empordanet

El col·lectiu de cuiners de la Cuina de l'Empordanet està d'enhorabona perquè s'ha renovat la guia de restaurants en format paper. Una eina que serveix als restaurants per promocionar-se entre ells i que serveix a qui la té a les mans per conèixer una vintena de locals on poder degustar la cuina del territori de la mà de grans xefs.

Aquest dilluns i en un entorn tan idílic com són els Jardins de Cap Roig els cuiners del col·lectiu han presentat el nou disseny d'aquesta guia que conté informació completa de cada restaurant membre donant especial protagonisme al xef i al cap de sala d'aquests locals. La guia s'ha editat en 4 idiomes i es pot trobar a tots els restaurants de la Cuina de l'Empordanet però també a les oficines de turisme de la zona.

El col·lectiu està a punt de complir 25 anys i es defineix com a defensor del territori i de la seva gent. Són una vintena de restaurants que fan cuina empordanesa amb productes de proximitat. Amb els anys han sabut conservar la cuina tradicional de l'Empordà però també han après a donar-li la volta i fer propostes més atrevides i innovadores.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura