David Bisbal 'dóna una volta' pels seus grans èxits a Cap Roig

Marcant-se la primera volta de la nit David Bisbal sortia a l’escenari de Cap Roig disposat a oferir un gran concert en el que va demostrar que s’ha treballat tots i cadascun dels premis rebuts des del seu primer disc ja fa 17 anys.

El cantant andalús ha sabut crear el seu propi estil i fer-se un lloc en el panorama musical internacional. Són milers les fans que acumula Bisbal i que es van fer notar i sentir també aquest dimecres a Cap Roig. Proper amb la seva gent a qui no parava de fer referència durant la nit  Bisbal va saludar especialment a la primera fila plagada de fans incondicionals.

‘Quien me iba a decir’ va ser el tema escollit per obrir un concert que va tenir moments per tot. Bisbal ja coneixia Cap Roig, hi ha actuat 5 vegades, i va assegurar que n’està enamorat. Amb un català molt andalús Bisbal va saludar al públic i va convidar a la gent a aixecar-se de la cadira i posar-se a ballar. Però també van arribar els temes més melòdics i romàntics que van tenir el públic en silenci admirant el talent vocal de l’andalús.

David Bisbal va interpretar grans hits de la seva carrera com ‘Culpable’, ‘Lloraré las penas’ o ‘Silencio’ i abans d’acabar el concert no podien faltar-hi els últims temes com ‘A partir de hoy’, ‘Perdón’ on el públic va intentar fer de Greeisy o ‘Bésame’, que comparteix amb Juan Magán.

El concert va acabar de manera apoteòsica amb dos dels temes que el van llançar a la fama internacional: ‘Bulería’ i ‘Ave María’.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura