Els ritmes cubans contagien el centre de Calonge

La festa de Calonge a l'Havana ha portat els ritmes cubans a la localitat. Animacions itinerants, espectacles i concerts han omplert l'eix comercial calongí on la població ha pogut ballar i passejar entre les parades. La música ha estat la principal protagonista d'un cap de setmana per mantenir viu el vincle entre Calonge i Cuba.
 
Banderetes penjades per sobre els carrers i molta gent de blanc. Calonge ha celebrat la festa cubana De Calonge a l'Havana amb una desena de propostes artístiques. Dissabte ha estat el dia gran amb visites guiades Dj's i música en directe a la nit.

Diumenge la festa ha continuat amb un vermut musical i, a la tarda, amb l'animació dels Voltors de la Bisbal que ha anat sumant acompanyants. La música ha deixat a tothom davant l'actuació del grup Ajiako.

Que no hi hagués cadires ja feia veure que el concert no era per estar assegut. Els balls cubans han fet moure el cos del públic que, amb el pas de les primeres cançons, ha deixat enrere la timidesa. Una festa que aconsegueix atraure públic nou cada edició i que permet que els veïns visquin un cap de setmana diferent.

Uns dies festius però també per recordar el vincle entre el municipi i Cuba. Després del Calonge a l'Havana, els dies festius continuen al municipi amb la Festa Major aquest cap de setmana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura