Entreguen els premis del Concurs de Teatre Amateur Artur Mundet

INTERVÉ: Joan Paradeda, president Associació Germandet Mundet

L'obra de teatre 'La Suite' de l'Aula de Teatre de Maçanet de la Selva ha guanyat el premi del públic del Concurs de Teatre Amateur Artur Mundet de Sant Antoni i s'ha emportat més premis destacats. Durant 6 mesos s'han representat 6 obres teatrals al municipi i un jurat però també el públic les han puntuat. Finalment i en un sopar de gala s'ha fet entrega dels premis.

L'obra de teatre que més puntuació ha rebut per part del públic ha estat 'La Suite' de l'Aula de Teatre de Maçanet. El jurat professional però puntuava el repartiment d'actors, la direcció, el vestuari i l'escenografia i efectes especials.

El premi a la millor actriu principal se'l va emportar Sara Granados també de l'obra 'La Suite'. El millor actor ha estat  Oriol Alonso del Grup Tàndem de Santa Perpètua de Mogoda pel paper de Manel a 'Losers'.

El director amb major puntuació ha sigut Jordi Ferragut també per 'La Suite'. La mateixa obra s'ha endut el premi al millor muntatge escènic.

L'Associació Germandet Mundet és l'impulsora d'aquest concurs i satisfets d'aquesta primera edició ja es posen a treballar per mantenir-lo anualment.

El concurs va començar el mes d'octubre i ha programat obres teatrals al teatre Mundet de Sant Antoni fins aquest mes de març.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura