Sant Feliu presenta les activitats del 'Cap de setmana jove'

INTERVEN: Albert Polo, Regidor de Joventut de Sant Feliu; Joaquim Díaz, Tècnic de Joventut de Sant Feliu.


Sant Feliu de Guíxols dedica un cap de setmana llarg als joves del municipi amb una nova edició del 'Cap de Setmana Jove', organitzat amb diferents entitats que sumen forces per posar en comú en un sol esdeveniment diferents festes que ja organitzaven per separat al llarg de l'any. 

El Guíxols Arena en serà l'escenari a partir del divendres dia 7 i fins al dilluns dia 10, on cada un dels dies organitza la programació una entitat diferent. 

L'encarregat de donar-ne tret de sortida serà l'Atzavara Club amb una jornada que tindrà el Rock'n'Roll com a protagonista amb els artistes i discjòqueis Joan Colomo, ZA!, Mourn, Mike Noegraf, Da Souza i Los Valientes.

El Hip-Hop i la cultura urbana seran l'estil que es tracatarà al llarg de tot el dissabte, amb la onzena edició del SanFeFunk, i oferirà diferents exhibicions de ball, activitats com tallers de graffiti i actuacions molt esperades pels amants d'aquest estil com la de Rapsusklei o Deejay Juampi, entre d'altres. 

La jornada més familiar arribarà el diumenge amb una Festa a la Fresca que comptarà amb diferents inflables, jocs d'aigua, festes com la Holi i la de l'escuma, i moltes altres activitats que podran gaudir des dels més menuts als més grans de la família. 

Per acabar amb aquest intens cap de setmana, el Jovent Republicà oferirà un any més la Diada Jove, que consta d'activitats populars i enguany tindrà les actuacions de Fok, Smoking Souls i dels Djs Tropical Riots. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura