El festival de la llum Lumlab se celebrarà del 29 al 31 de març a Sant Feliu de Guíxols

La comarca ofereix un ampli ventall de propostes culturals per gaudir amb família. Una d'elles és Festival de la Llum Lumlab de Sant Feliu de Guíxols, el plat fort d'aquesta Setmana Santa al municipi que ofereix set propostes amb llum amb múltiples expressions artístiques durant les nits del 29 al 31 de març.

Un dels atractius que ofereix el municipi de Sant Feliu de Guíxols durant la Setmana Santa és novament el Festival de la Llum Lumlab. Se celebrarà del 29 al 31 de març en diversos espais del municipi. En total ofereixen set propostes per il·luminar i fer brillar el municipi de nit, amb instal·lacions artístiques plenes de llum i color, del mar a la ciutat. Destaca el tractament de la llum en múltiples propostes artístiques: espais interiors i exteriors jugaran amb la llum, colors i formes per donar una nova imatge de la ciutat.

L'esdeveniment s'inaugura el divendres amb un passi únic a la Badia de Sant Feliu amb un espectacle de drons. Es tracta d'un clam pel respecte al medi ambient que vol posar en valor la consciència ecològica i la necessitat de preservar el món on vivim.

Entre els artistes convidats en aquesta edició hi ha la creadora australiana Amanda Parer amb la seva proposta "Comfort - Fantastic Planet" que també es pot veure des de la badia de Sant Feliu. Trobem també una instal·lació artística de llum "Circled" a la plaça del monestir que celebra la simboliga ancestral del cercle o la proposta "Range in between" de Jou Serra al Teatre Narcís Masferrer que proposa una mirada a la llum com un instrument clau en la relació sociocognitiva del món.

Una bona excusa per visitar el municipi, passejar, gaudir de l'entorn marítim i cèntric, visitar comerços i degustar algun menú de l'oferta gastronòmica

Totes les activitats són amb entrada lliure.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura