Palamós es prepara per la Festa Major

Palamós

Data: 18/06/2019

Palamós ja es comença a preparar per la seva setmana gran. Quan a tot arreu celebren l'arribada de l'estiu i ho materialitzen amb la revetlla de Sant Joan, a Palamós en concret tenen més excuses encara per gaudir: del 21 al 26 de juny la vila està de Festa Major i per això hi ha programat un munt d'activitats al llarg d'aquests dies.

Entre les més rellevants, el divendes serà el torn d'una cercatasques a la tarda i la 21a Cantada d'Havaneres de la Primera Nit d'estiu, amb Port-Bo. La mateixa nit arrencaran les barraques a la platja. Algunes de les actuacions més destacades enguany seran les de Buhos, el 21, Di-versiones, el 22, Litus i Covers Band, per la revetlla, i el concurs de grups emergents Gambarock, el 24. 

El dissabte 22 estarà passat per aigua gràcies als Show Boys, amb un tobogan aquàtic i una remullada. Al migdia s'estrenarà un espai de Vermuts musicals al Passeig, que també obrirà  els dos dies següents. A la nit, concert de Gospel al Convent dels Agustins. 

El 23, com sempre, destacarà per la cercavila de gegants que acabarà al Convent dels Agustins. Allà hi arribarà la Flama del Canigó i tot seguit tindrà lloc l'esperat pregó. Aquesta vegada anirà a càrrec de Josep Colomer i Anna Maria Kammüller en reconeixement a una família precursora del turisme a Palamós, amb l'hotel Trias, un dels primers hotels del municipi, com a principal referent

El dia de Sant Joan, dia de Festa Major, hi haurà el clàssic concert de tarda i posterior ball de nit a l'Arbreda, tots dos a càrrec de La Selvatana. El 25 la festa no para i a la tarda hi haurà una cercavila musical i un escape room pels carrers del municipi. 

El dimecres 26 serà el dia de cloenda, però no per això menys important. Els multitudinaris focs artificals, a dos quarts de dotze de la nit a la platja, serviran de gran punt i final de les celebracions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura