Unes 3.000 persones visiten el passatge del terror de Sant Feliu de Guíxols

L'Associació de Festes Ganxones va programar als vespres del pont de Tots Sants un passatge del terror. La temàtica d'enguany va reconvertir els contes familiars tradicionals en escenes basades en el gènere de por. Hi van participar més de 100 voluntaris i en total es van vendre unes 3.000 entrades.

Els tres porquets ensangonats o una malvada Blancaneu foren els culpables de centenars de xisclets i desenes d'espants, durant els vespres d'aquest pont de Tots Sants. Tanmateix, no eren els únics personatges clàssics reinventats en el gènere de l'horror. De fet, una gran quantitat de voluntaris, més de la meitat adolescents, van caracteritzar enguany el passatge del terror de Sant Feliu de Guíxols.

L'activitat va transcórrer durant tres dies als Jardins del Monestir. Es va registrar cua al seu exterior i, de fet, es van esgotar les 3.000 entrades.

Organitzat per l'Associació de Festes Ganxones, l'esdeveniment fa 7 anys que es celebra al municipi. Això sí, està encarat als ciutadans més atrevits, tot i que molts d'ells a la sortida asseguressin que van passar "una mica de por". 

La temàtica del passatge canvia cada any. Aquest cop han estat els voluntaris més joves, els encarregats d'idear les escenes sota el títol "uns contes de por". Al final, els assistents han pogut moure l'esquelet a ritme de la pel·lícula Coco i alliberar així, la tensió causada per l'activitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura