Ítaca portarà una nit de concerts a l'Alt Empordà encapçalats per la banda Zoo

Ítaca portarà una nit de concerts a l'Alt Empordà encapçalats per la banda Zoo
L'Empordà

Data: 04/02/2019

ITACA, Cultura i Acció desembarcarà enguany a l’Escala que s’incorpora com a nou escenari del festival gràcies a l’acord entre la productora gironina Link Produccions i l’Ajuntament de l’Escala. El festival hi programarà una nit de concerts el 20 d’abril, durant la Setmana Santa, aprofitant l’afluència de visitants que registra el municipi empordanès durant aquesta festivitat. Serà la primera activitat en un municipi de l’Alt Empordà del festival que fins ara s’havia celebrat sempre a localitats del Baix Empordà. Amb aquest nou escenari, el festival inicia una línia estratègica per ampliar el seu radi d’acció a tot l’Empordà.

La nit de concerts a l’Escala posarà en marxa la setena edició del festival i inclourà l’actuació de quatre bandes i d’un DJ que allargarà la festa fins a la matinada. Un dels caps de cartell serà la banda valenciana ZOO que oferirà un dels darrers concerts programats a les comarques gironines en el seu fi de gira, després d’haver anunciat que durant el 2020 no pujaran als escenaris. En cinc anys, el grup s’ha consolidat com una de les bandes de referència de casa nostra amb una combinació explosiva sobre els escenaris de rap, tecno, breakbeat, reggaeton, rock i un munt més d’etiquetes que han definit una sonoritat pròpia aclamada per públic i crítica. Panxu, Arnau, Marco Úbeda, Hèctor Galan i Natxo Císcar són els components d’aquesta formació que enguany tancarà la seva exitosa gira de presentació del seu disc Raval(Propaganda pel fet!), un àlbum carregat d’energia, bona música i compromís social.

Per aquesta primera activitat a l’Escala, el festival ha preparat una programació de luxe que es donarà a conèixer al complet a mitjans d’aquest mes coincidint amb la posada a la venda de les entrades. Els concerts tindran lloc a la zona de barraques del municipi, situada a l'aparcament de l'Avinguda Francesc Macià.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura