El Porta Ferrada arrenca amb el 80% de les entrades venudes

El Porta Ferrada va obrir foc amb un complet de Pablo López i un global del 80% de les entrades venudes per tot el Festival. El Guíxols Arena serà aquest any l'epicentre d'un esdeveniment que s'ha hagut d'adaptar a la Covid-19 però que ha sobreviscut reforçat amb una aposta pels concerts més melòdics i acústics i un 'village' divers i acollidor.

Les mesures de seguretat per preveure el coronavirus són ben presents des del primer moment que s'entra al recinte amb el control de temperatura. Gels hidroalcohòlics repartits i mascareta obligatòria. Des de l'organització s'ha intentat respectar la distribució de l'Espai Port al màxim i mantenir la distància respecte a l'escenari d'aquelles persones que van comprar les entrades abans del canvi obligat d'ubicació.
 

Catorze concerts de gran envergadura


El Porta Ferrada és un dels pocs festivals que ha sobreviscut a Catalunya i ho ha fet amb envergadura. 14 concerts amb noms com Miguel Poveda, Jethro Trull, Pablo López, Arnau Griso, Manel, Nil Moliner o Stay Homas entre d'altres.

Des de l'organització es reconeix que les restriccions de mobilitat a nivell internacional han afectat el cartell però celebren haver mantingut una programació a l'altura del Degà dels Festivals d'Estiu de Catalunya.

El Festival ha sabut mantenir la seva idiosincràsia eclèctica també amb un espai a l'entorn del monestir dedicat a propostes més clàssiques.
 

L'espai del village amb 'food trucks'


I abans i després dels concerts l'Espai del Village té diverses 'food trucks', cocteleria, bar i també un petit escenari amb actuacions que amenitzen l'espera fins a seure a l'espai assignat a cadascú a un Guíxols Arena molt versàtil que es pot ampliar o reduir segons les indicacions de les autoritats sanitàries.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura