Sant Feliu ja té imatge i programació del Carnaval 2020

INTERVÉ: Ariadna Pedrosa, autora del cartell del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols / Núria Cucharero, regidora d'Esdeveniments de la Ciutat

Aquest mussol vestit de víking, xèrif, indi i pirata és la imatge del Carnaval 2020 de Sant Feliu de Guíxols. L'autora del cartell és Ariadna Pedrosa, una ganxona graduada en Publicitat i Relacions Públiques que participa activament al carnaval de la ciutat des de petita. Aquest any ha guanyat el concurs de cartells de Carnaval on s'hi van presentar una quinzena de propostes. Era la tercera vegada que Pedrosa es presentava a un concurs de cartells de l'Ajuntament i la primera que el guanya.

Conegut el cartell aquest dimarts s'han obert les preinscripcions per participar a la rua de carrosses i comparses del divendres 21 de febrer. Aquest any amb una novetat important, es prohibeix el consum de begudes alcohòliques al llarg del recorregut de la rua de Sant Feliu però també de Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro. Aquest any no es pot tenir a la vista, ni desfilar, ni consumir begudes alcohòliques i si durant les desfilades hi ha participants amb símptomes d'embriaguesa o sota efectes de substàncies estupefaents la seva colla quedarà desqualificada i no obtindrà subvenció. La Policia Local podrà fer controls d'alcoholèmia si ho creu oportú.

Per altra banda la programació del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols manté les activitats habituals, una quinzena, que començaran el 15 de febrer amb el traspàs de la 'bomba' i el sopar de colles. 

La Colla Drink Team és la colla Carnestoltes del carnaval ganxó,

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura