Centenars de persones visiten el Mercat Medieval de Castell d'Aro

Centenars de persones s'han apropat aquest cap de setmana al Mercat Medieval de Castell d'Aro. Després de dos anys s'ha recuperat la proposta amb nous espectacles, música, demostracions d'oficis, fira i restauració.

El Mercat Medieval de Castell d'Aro ha pogut lluir omplint el nucli històric dels estàndards de l'edat mitjana amb escuts heràldics, estendards, banderoles i altres elements simbòlics. Després de dos anys cancel·lat a causa de la pandèmia, enguany s'ha recuperat la proposta en total normalitat, tot recuperant l'èxit de les edicions anteriors.

Durant dos dies, centenars de persones, veïns i venies, però també molts turistes s'han apropat al municipi per gaudir de totes les activitats i l'ambient medieval.

Aquesta 21a edició ha comptat amb productes gastronòmics per delectar el paladar de tots els visitants amb les múltiples varietats i elaboracions que han ofert les parades. Qui ha volgut també ha pogut gaudir de diversos espais de restauració o adquirir productes artesanals. Tampoc hi han faltat les demostracions d'oficis del cisteller, el llauner, la fusteria o la vidriera.

Altres activitats destacades han estat el campament i jocs medievals, una exposició d'armes i armadures, un taller de circ, de ceràmica amb motlles sigil·lats o l'elaboració de dames i cavallers de drap sense cosir.

La música i els malabars també han estat protagonistes per amenitzar els carrers cèntrics del municipi. Un mercat Medieval que ja fa vint-i-un anys que se celebra i que precisament es fa en escenari declarat Bé Cultural d'Interès Nacional gràcies al conjunt històric i medieval que formen els carrers, l'església i el Castell de Benedormiens.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura