Presenten una Guia de La Cuina de l'Empordanet amb novetats

Corçà

Data: 16/06/2021

La Cuina de L'Empordanet ha presentat un any més la nova Guia dels 18 Restaurants que formen part del Col·lectiu. Guia que editen amb l'objectiu de donar-los a conèixer i promocinar-los, així com facilitar la feina dels informadors turístics de la zona. 

La guia enguany presenta diverses novetats, com la suma de dos nous restaurants: el Diferent de Begur, amb Marc Caner al capdavant; i el Saó de Fonteta, dirigit pel president de la Cuina de l'Empordanet, Vicenç Fajardo, qui durant la presentació ha reivindicat la importància d'anar tots a una i remar en la mateixa direcció, especialment en aquest any on el sector de la restauració s'ha vist greument afectat per la situació sanitària. 

Pel que fa al disseny, aquesta edició prioritza la qualitat de les fotografies que, realitzades per Lluís Català, se centren en dolar protagonisme als xefs, plats i paisatges dels respectius establiments.  

L'acte de presentació s'ha desenvolupat aquest dimarts al migdia al restaurant Bo.Tic de Corçà, recentment guardonat amb la segona Estrella Michelin. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura