La Fura dels Baus presentarà la recreació de 'Manes' al Pavelló Firal de La Bisbal

Un retorn a l’instint, a l’ésser humà, a l’animal i a la persona. Això viurà el Pavelló Firal de La Bisbal d'Empordà amb la representació de l'espectacle furero 'Manes' a càrrec de La Fura dels Baus

Manes és una producció de teatre físic dels anys 90 que va tenir una gira de prop de 250 representacions per tot el món i que ha esdevingut la primera recreació de la història de La Fura dels Baus. 

Aprofitant l'any del 40è aniversari, la companyia ha decidit recuperar un dels seus espectacles més reconeguts de la seva època inicial, amb l'objectiu de fer arribar aquesta experiència a les noves generacions, que no la van poder viure en el seu moment de creació. Un espectacle que mostra i vol transmetre actituds i situacions humanes que habitualment són ocultes com els conceptes de naixement, mort, sexe i menjar.

La impactant proposta arriba a la Bisbal després d'haver-se reestrenat a diverses localitats catalanes i d'arreu d'Europa. Serà una funció única al Pavelló firal del municipi el dissabte 30 de març i ja es poden adquirir entrades a través del web de l'Ajuntament.

La Fura dels Baus, però, no és la primera vegada que fa parada al Baix Empordà, i és que anteriorment han realitzat representacions en escenaris de diferents festivals com el de Cap Roig de Calella de Palafrugell o el White Summer de Pals. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura