Visensitive, descobrir l'essència dels vins amb la música

Intervé: Jaume Muntanyà, la Gastronòmica

Conèixer el vi a través de la música de grups com U2 i autèntics hits com It's my life de Bon Jovi. El Visensitive és una de les activitats que es van organitzar dins la Festa del Vi Nou a Calonge. Tots els assistents van tastar un vi blanc, un negre jove i un en criança, elaborats en diferents cellers locals, al mateix temps que gaudien de la música que acompanyaven el tast. La música s'adapta a les qualitats que té cadascun dels vins i les explicacions de la sommelier van amb relació a la seva història, la seva producció i també amb la lletra de les cançons. És per això que el Visensitive va més enllà que un simple tast de vins.

L'activitat va tenir una gran rebuda entre la població i dos dies abans de la celebració ja s'havien esgotat les 120 localitats disponibles. El seu èxit és el resultat de la feina de les diferents empreses que fan que Calonge sigui una destinació enoturística, amb una àmplia oferta d'activitats relacionades amb el món del vi.

L'objectiu de Visensitive és transmetre la història del vi a través de la cultura a tothom que hi participi, sigui més coneixedor o menys de l'enologia.

Amb aquesta experiència, Calonge va aconseguir que tots els assistents es deixessin anar mentre degustaven els tres vins dels cellers locals i aprenguessin una mica més les qualitats d'aquest producte local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura