Les havaneres dels Port Bo tanquen la Festa Major de Sant Antoni

INTERVÉ: Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni

La tradicional Cantada d’havaneres del Grup Port Bo al paratge del Collet ha donat cloenda un any més a la Festa Major de Sant Antoni, que se celebra al voltant del dia 1 de setembre, festivitat de Sant Llop.

Enguany la festa s'ha allargat tres dies. A causa de la forta tempesta del diumenge es va haver de posposar l'acte de cloenda fins aquest dimecres. 

Tot i el canvi de data el Collet es va veure pràcticament ple amb la tradicional Cantada d'Havaneres del Grup Port Bo, encarregats del tancament de la festivitat des d'anys enrere i que enguany han presentat al públic de Sant Antoni el seu nou disc.

Més enllà d'aquest acte, la Festa Major ha ofert una programació amb un ampli ventall d'activitats pensades per a tota classe de públic, una barreja de música, tradició, cultura i activitats infantils. 

Els plats estrella un any més han estat el Correfoc i la Diverbeach, que han assolit un gran nombre d'assistents aportant així un fort impacte econòmic a la zona i una plena ocupació al municipi. 

La diverbeach va ser el primer acte de Festa Major i va aplegar a una aproximació de 10.000 assistents que van convertir l'Espigó Costa Brava en una autèntica i esbojarrada marea rosa. 

De cara a l'any vinent el govern entrant vol potenciar la implicació dels joves del municipi així com augmentar el nombre d'activitats enfocades a aquests.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura