El Museu del Suro acull una seixantena de 'Pinzellades' de Josep Puig

INTERVENEN: Laia Aulet Puig, neta de l'artista // Francesc Niell, comissari de l'exposició

L'exposició 'Pinzellades' és una mostra que s'endinsa en les vessants artístiques del polifacètic artista palafrugellenc Josep Puig i Clausell. Aquesta convida a seguir un ampli recorregut per la seva trajectòria pictòrica més inèdita, alhora que convida a descobrir obres com les seves primeres teles, caricatures, i una àmplia selecció de la seva darrera col·lecció de pintures a l'oli.

El més especial de la mostra és el fet de poder observar-hi pintures que mai havien vist la llum fins ara. Aquelles obres més intimes que l'artista tenia guardades a casa seva i que no havia exposat en cap moment.

Aquesta exposició, que es pot visitar fins al 2 de maig al Museu del Suro de Palafrugell, neix durant l'edició 2020 del Flors i Violes. Inicialment es va organitzar en petit format en una sala molt representativa per Puig, i per l'edició d'enguany s'ha readaptat al museu, podent oferir una mostra molt més extensa del que estava previst i en un espai que garanteix el compliment de totes les mesures de seguretat.

La mostra de l'obra pictòrica de l'artista ha estat creada per la família i els amics del mateix artista juntament amb l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell i el Museu del Suro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura