Di-Versiones actuarà a Cap Roig 2019

Intervé: Albert Fort, Cantant de Di-Versiones

Referents internacionals com Sting, Maná o Andrea Bocelli, i altres d'estatals, com Pablo López, Dani Martín i David Bisbal. El Festival Cap Roig programa estiu rere estiu a les estrelles més destacades del panorama musical i aquesta vegada ha volgut anar més enllà: dedicar una nit al producte de Km 0. I per això han anat a buscar el grup insígnia de la Costa Brava, l'Orquestra Di-Versiones.

Cap Roig ha avançat per sorpresa el primer nom del 2019 i es tracta ni més ni menys que de la formació que més places ha omplert els darrers anys a casa nostra: els calongins Di-Versiones.

Ordre directa d'Isidre Fainé

La sorprenent contractació del grup liderat per Albert Fort té el seu orígen en el Diver-Discu, que ha sonat amb força als ambients 'upper-diagional'. Fonts coneixedores del cas afirmen que es tracta d'una demanda expressa del President de CaixaBank, Isidre Fainé, que hauria trucat al director del Festival Juli Guiu ordenant la contractació dels calongins. Aquestes fonts, van un pas més enllà i insinuen que durant el sopar de nadal dels alts directius del grup el Diver-Discu marcava el ritme dels taps de xampany francès que s'anaven obrint.

Els autodenominats com "la pitjor banda de versions del món"  acumulen una dilatada trajectòria, però ha estat últimament quan han sacsejat l'oferta festiva a la zona amb novedosos formats com la Diver-beach, la Diver-Clandestina, el Diver-Discu i recentment el Diverland, un cap de setmana farcit d'activitats que tindrà lloc el proper maig al Càmping Internacional de Sant Antoni.

Les boes i el 'pedorrismo' a preus Cap Roig

Els calongins són conscients que Cap Roig es caracteritza pel seu glamour però garanteixen que no es deixaran impressionar i seran fidels al seu estil.

L'únic hàndicap de la bona notícia serà el preu. La comunitat fan de Di-Versiones està acostumada als concerts gratuïts o, en el pitjor dels casos, amb preus populars. En aquesta ocasió s'hauran d'escurar les butxaques, i és que, seguint la línia del festival, les entrades oscil·laran entre els 75 i els 190 euros.

Notícies relacionades

Neix el festival Diverland (04-12-2018)
La Diver-Beach ho torna a aconseguir amb 5.000 persones a la platja de Sant Antoni (25-08-2018)


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura