Indilletres es celebrarà l'últim cap de setmana d'agost

Indilletres es celebrarà l'últim cap de setmana d'agost
La Bisbal d'Empordà

Data: 02/06/2020

Foto: Ajuntament de La Bisbal


Jair Domínguez farà la presentació de la fira que es celebrarà al voltant del Castell de la capital del Baix Empordà

La fira Indilletres de la Bisbal es celebrarà el darrer cap de setmana d’agost: els dies 29 i 30. Serà la primera fira del llibre presencial després del confinament. L'edició d'enguany estava prevista per aquest primer cap de setmana de juny però la pandèmia de coronavirus l'ha obligat a posposar.

Indilletres tancarà l’agost amb dos dies farcits de propostes culturals en el marc de la plaça del Castell de la Bisbal, seguint totes les corresponents mesures d’higiene i seguretat dictades per les autoritats sanitàries.

Tal com ja s’ha fet en les dues edicions anteriors, la fira bisbalenca brindarà una àmplia programació d'actes, debats, conferències, presentacions, tertúlies, concerts i altres activitats d'interès cultural i social.

El presentador, escriptor i showman Jair Domínguez serà l'encarregat de presentar la fira tal i com ja s'havia anunciat.

La totalitat de la programació de la tercera fira es farà pública el dimarts 16 de juny, en una roda de premsa al Castell Palau de la Bisbal d’Empordà.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura