La youtuber Andreo Rowling serà aquest dissabte a l'Espai Ridaura de Santa Cristina

INTERVÉ: Isabel Pernal, directora de la Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina

Andrea Izquierdo, més coneguda pels seus seguidors de Youtube i Instagram com Andreo Rowling penja cada setmana un vídeo amb recomenacions de lectures per adolescents i joves i en 5 anys ha aconseguit més de 160 mil subscriptors al seu canal de Youtube i més de 60 mil seguidors a Instagram. Des de la biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d'Aro han decidit portar a aquesta jove escriptora mediàtica perquè expliqui als joves i a les seves famílies la seva passió per la lectura i la seva destresa fent de youtuber.

Aquesta jove de Saragossa compagina els seus estudis de Dret i Administració d'Empreses amb l'escriptura de llibres i aquest canal de Youtube.

Els seus vídeos es dirigeixen sobretot a joves estudiants de secundària. 

Juntament amb la llibreria Nobel de Sant Feliu de Guíxols la biblioteca de Santa Cristina porta aquest dissabte 30 de novembre a l'Andrea Izquierdo a l'Espai Ridaura. La xerrada serà a les 5 de la tarda i està oberta a tothom.

En la mateixa línia d'apropar-se als joves amb les xarxes socials la Biblioteca programa pel mes de desembre un taller d'Instagram per joves d'entre 12 i 18 anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura