Tot a punt per la desena edició dels 'Sopars Maridats'

Baix Empordà

Data: 03/10/2022

Tot a punt per la desena edició dels 'Sopars Maridats'. Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran, un any més, sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres del 7 d’octubre al 2 de desembre. Se serviran un total de 17 àpats a partir d’aquesta setmana. 

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet ja ha presentat el calendari de la 10ª  edició dels ‘Sopars Maridats’, que arrenca aquest proper divendres.

Durant la campanya -tots els divendres des del 7 d’octubre fins al 2 de desembre- hi haurà un total de 17 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que treballaran conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú.

Els àpats es realitzaran als diferents restaurants de La Cuina de l’Empordanet, sempre amb l’acompanyament dels vins dels cellers de la DO Empordà. A les xarxes socials de La Cuina de l’Empordanet els usuaris hi podran trobar cada setmana els menús corresponents als sopars immediatament següents. 

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica empordanesa i d’alta qualitat, així com enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, i dinamitzar el sector en una època de l’any amb menys moviment turístic a la zona que a l’estiu.

Per tal de commemorar el desè aniversari de la que s'ha convertit en la la iniciativa gastronòmica més consolidada de les que s’impulsen des del col·lectiu empordanès de restauració, tots els assistents als diversos sopars programats s’emportaran un llevataps de la Cuina de l’Empordanet com a obsequi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura