7 colles "acampen" tota la nit a Platja d'Aro per assegurar-se la inscripció al carnaval

Intervenen: Mònica Paz, Colla Alots d'Olot /  Lídia Rutllant, Floppy's de Calonge i Sant Antoni / Raül Ruiz, Les Tremendes d'Olot

Mantes, coixins i una tenda per passar la nit protegits de la fred. Aquest és el "kit de supervivència" de les 7 colles de carnaval de fora de la Vall d'Aro que no s'han volgut arriscar a quedar fora de la Gran Rua de Carrosses i Comparses de Platja d'Aro i han passat la nit d'aquest dilluns fent cua. I és que més enllà de les inscripcions online que es fan dimarts a les 12 de la nit i que poden ser una loteria, l'ajuntament platjarenc es reserva sempre 7 places presencials per dimarts al matí. 

No és el primer any que aquestes colles coincideixen passant la nit a les portes de l'Oficina de turisme, i s'ho agafen com un mal necessari per participar a la rua de la Costa Brava centre que més els agrada.


La rua serà el 22 de febrer 
La Gran Rua de Carrosses i Comparses de Platja d'Aro tindrà lloc el dissabte 22 de febrer. A la desfilada matinal, hi poden participar un màxim de 10 colles, i a la de la tarda fins a 65. Els participants d'ambdues rues tindran subvenció, pero només els de la tarda optaran a premi. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura