Muntanya russa d'estils musicals amb el concert de Luis Fonsi a Cap Roig

Palafrugell

Data: 01/08/2019

Amb aquesta espectacular posada en escena rebia el Festival Cap Roig a l'artista porto-riqueny Luis Fonsi i la seva gira mundial "Vida", on ofereix un recorregut per la seva carrera musical de més de 20 anys.

Luis Fonsi va aconseguir una combinació única i irrepetible que pocs artistes sabrien mesclar tan bé i que el mateix artista defineix com una muntanya russa d'estils i emocions. 

D'aquesta manera Cap Roig va viure una nit d'allò més moguda i divertida però alhora amb un alt nivell de romanticisme que feia posar la pell de gallina. Tot i semblar combinació complicada, l'artista porto-riqueny sap perfectament com trencar aquesta gran línia que separa els dos estils musicals que l'acompanyen com són el reggaeton i el pop llatí. Amb aquesta mescla es va endur el públic de Calella de Palafrugell a la butxaca. 

Acompanya d'una nombrosa banda, de quatre ballarins que ho van donar tot i d'una impactant posada en escena que comptava fins i tot amb foc, Fonsi va aconseguir arribar a dos extrems. Per una banda la grada del festival gairebé tremolava dels salts i balls dels assistents, i per altra deixava en qüestió de segons a aquests mateixos asseguts i amb l'emoció a flor de pell. 

Vida és la gira mundial amb la que Fonsi arribava aquest dimecres a Cap Roig, alhora que és el seu desè àlbum, gairebé acabat de sortit del forn, que inclou els seus nous temes més "reggaetoneros" com "Echame la culpa", "Imposible", "Calypso" o el ja considerat himne mundial "Despacito" que els seus seguidors van demanar a crits fins a últim moment, ja que va ser la cançó amb la qual va donar fi al concert. 

Més enllà del reggeaton, el nivell de romanticisme va arribar al seu punt màxim en l'instant en que va interpretar el que defineix com a hime de l'esperança, "Yo no me doy por vencido", o sobretot "Aquí estoy yo". Amb aquesta última Cap Roig va viure un moment únic, en que un home del públic va sorprendre a la seva parella demanant-li matrimoni.

Amb més de 20 anys de carrera musical a l'esquena, el multipremiat intèrpret, compositor, instrumentista i productor porto-riqueny ha aconseguit posicionar moltes de les seves cançons en els primers llocs de les més prestigioses llistes, alçant-se com un dels màxims exponents de la música llatina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura