Fangoria i Nancys Rubias, una nit per emmarcar al Porta Ferrada

El Festival Porta Ferrada ha viscut una nit vibrant amb el doble concert de Fangoria i Nancys Rubias. L'energia de les dues formacions s'ha contagiat al públic que ha corejat les cançons més mítiques dels grups, com A quién le importa i Me encanta. Una nit que s'ha tancat amb els dos grups damunt de l'escenari, homenatjant Raffaella Carrà. 

Segona nit seguida de doble concert al Porta Ferrada. Fangoria i Nancys Rubias han trepitjat fort el festival amb la vitalitat i el caràcter que tant els identifica. La música electrònica ha envaït l'escenari del Guíxols Arena en una nit on els grups d'Alaska i Mario Vaquerizo han contagiat la seva energia al públic.

Qui ha obert la nit ha estat Nancys Rubias. El seu inici de concert ha avançat que la nit seria moguda. S'han pogut escoltar cançons com Peluquitas i Me encanta, dues lletres que la banda ha cantat acompanyada per tots els espectadors. Un concert que ha tingut de tot, fins i tot el cant a cappella de Vaquerizo, que ha arrencat els aplaudiments del Porta Ferrada.

Després, ha estat el torn de Fangoria. Els més de 30 anys pujant als escenaris s'han fet notar a Sant Feliu de Guíxols on, des del primer minut fins l'última nota, han sabut mantenir la connexió amb el públic. La seva escenografia i els balls han tornat a despertar els ànims de la gent després de la pausa entre concerts. Han ballat a ritme de lletres com Fiesta en el infierno, Espectacular i Dramas y comedias.

Alaska ha demostrat perquè té una de les millors veus de la música espanyola. Acompanyada per ballarins i varietat de vestuaris, el concert ha estat un pas més enllà de música i veu, creant una atmosfera única, conjuntament amb els jocs de llums.

Fangoria no ha volgut marxar de Sant Feliu sense lletres icòniques com Héroes i, la més esperada, A quién le importa, una cançó que passa de generació en generació sense caure en l'oblit.

Tot això en una nit on els dos grups s'havien guardat una última sorpresa. Fangoria i Nancys Rubias han tornat a pujar plegats al final de la nit per cantar Rumore, un homenatge a Raffaella Carrà.

Una nit on la música dels vuitanta ha tornat a sonar amb força al Porta Ferrada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura