Els Trompats presenten el MANIFest 'No Callarem'

Palafrugell

Data: 13/05/2019

INTERVÉ: Marc Casanovas, Els Trompats

Més que una colla carrossaire: l'Associació Els Trompats de Palafrugell ha decidit estructurar les seves activitats d'aquest any entorn al MANIFest #NoCallarem per la igualtat i la convivència i la seva participació al Carroussel Costa Brava de les Festes de Primavera també estarà vinculada amb aquesta temàtica. 

Tot va sorgir quan en un esdeveniment festiu que havien organitzat van trobar-se amb una situació d'odi envers una persona. Van decidir que no callarien davant actituds racistes, homòfobes o de violència de gènere. Per això han redactat el MANIFEST #NoCallarem que denuncia fets com els assassinats de dones a mans de la seva parella, casos de vioència masclista, delictes contra la llibertat i la identitat sexual, actes de discriminació racial, les dificultats i negacions d'asil als refugiats, les sentències contra la llibertat d'expressió d'artistes. Sobretot volen destinar-lo cap als més joves, amb els que creuen que encara hi ha molta feina per fer.  

Per tot plegat, enguany els Trompats sortiran al carrer el diumenge 9 de juny amb la seva carrossa i la seva comparsa del MANIFest, que és a la vegada una manifestació i una festa. Segueixen d'aquesta manera amb la línia de fugir de carrosses més tradicionals que ja van encetar l'any passat amb Elephant Sound, un festival de música fictici. 

Els Trompats han fet un vídeo per fer arribar el seu manifest, a part d'una petició al lloc web change.org a la que s'hi pot adherir i signar tothom que ho vulgui. Al llarg d'aquest any faran més activitats relacionades i les culminaran amb un cicle de conferències i debats sobre igualtat i convivència

SIGNA EL MANIFEST AL SEGÜENT ENLLAÇ:
https://www.change.org/p/no-callarem-manifest-per-la-igualtat-i-la-conviv%C3%A8ncia

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura