Sant Feliu de Guíxols tanca amb èxit la Festa Major 2022

Amb el Castell de Focs Artificials, Sant Feliud de Guíxols va viure el pupnt i final de la Festa Major 2022. Cinc dies on el municipi ha viscut activitats per a tots els públics, recuperant cites d'anys enrere com la Cursa de Pasteres i els concerts al Passeig del Mar. 

Sant Feliu de Guíxols ha tancat cinc dies intensos de Festa Major. Del 31 de juliol al 4 d'agost, la ciutat ganxona va celebrar la festa local amb la programació d'una vintena d'actes i recuperant el Passeig Marítim com a espai principal de la festa, tornant a gaudir de la celebració com dos anys abans.

El primer símptoma de la recuperació va ser la Cursa de Pasteres. Aquesta va omplir la zona de Rius i Calvet d'embarcacions casolanes, on els participants havien d'arribar fins a la platja. Dos anys després, la badia de Sant Feliu tornava acollir aquesta cursa festiva on guanyar queda en un segon pla, i el que es busca és divertir-se entre participants i la gent del públic, fent de la carrera un dels moments més esperats de l'estiu.

Dilluns 1 d'agost també va estar passat per aigua amb el tobogan aquàtic, que va ser un dels grans reclams de la Festa Major 2022. Acompanyat per la festa de l'escuma i altres inflables, el tobogan va convertir el Parc Central en una gran festa de l'aigua que va atraure grans i petits. Una de les novetats va ser la Gimcana 2.0 del dijous, que va exhaurir les inscripcions pels dos torns de participació. També va tornar el concurs de menjar Síndria i es va recuperar el Correfoc pels carrers del nucli antic fins la Plaça del Mercat. Per tancar la Festa, la platja va quedar plena de gom a gom per veure El Castell de Focs Artificials, que va arrencar els aplaudiments de tot el públic.

El que també es va recuperar aquest 2022 va ser la zona de barraques al Passeig Marítim. Di-Versiones i Pelukass van omplir la zona de concerts la primera nit, demostrant que la ciutat tenia moltes ganes de festa de cara els pròxims cinc dies. Per l'escenari hi van passar la Cobla Orquestra els Montgrins, Kharloss Selektah, el Vaparir Tour de Ràdio Flaixbac, el doble concert d'Obeses i Ebri Knight i la Kinky Band, els encarregats de baixar el teló de la festa aquest any.

Cinc dies de Festa Major que van recuperar l'essència d'anys anteriors i que han tornat d'omplir de gent el nucli de Sant Feliu de Guíxols.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura