Yulianna Avdeeva interpreta a Beethoven, Liszt i Chopin a Torroella

El Festival Torroella de Montgrí té com a objectiu promoure la música clàssica i acostar-la a un públic divers. Per aquest motiu, una de les convidades d'aquest any ha estat la pianista russa Yulianna Avdeeva, guanyadora del prestigiós Concurs Internacional de Piano Frédéric Chopin.

Sembla que la 43a edició del Festival Torroella de Montgrí, està essent tot un èxit. I és que es tracta d'un esdeveniment cultural de renom internacional que anualment ofereix una eclèctica programació artística que atreu amants de la música de tot el món.

Així doncs, en cada edició, es reuneixen destacats artistes i agrupacions musicals per a delectar al públic amb el seu talent i passió, i dins dels 17 concerts que el festival ofereix aquest any, d'entre el 29 de juliol i el 18 d'agost, hem pogut gaudir de la pianista russa Yulianna Avdeeva, guanyadora del prestigiós Concurs Internacional de Piano Frédéric Chopin el 2010 i intèrpret de referència d'aquest compositor.

Per tant, en el seu debut al Festival de Torroella de Montgrí, Avdeeva ha presentat un programa de música romàntica, amb obres de Beethoven, Liszt i Chopin, davant d'un públic molt especial.

El 2010, Yulianna Avdeeva, als 25 anys va guanyar el premi Chopin gràcies al seu talent i sensibilitat musical, i des de llavors, s'ha convertit en una artista de renom mundial. Per aquest motiu, el Festival de Torroella no ha dubtat en comptar amb ella, quan n'ha tingut  l'oportunitat.

Tanmateix, el repertori de la pianista és molt més ampli, ja que gràcies a tota una vida de formació i el seu do per la música, pot captivar a l'oient amb compositors des de Bach fins als grans clàssics del segle XX.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura