Màgia professional a Torroella els dies 1, 2 i 3 de juny amb la FIMAG'18

Torroella de Montgrí es converteix un any més en el punt de trobada de la màgia al sud d'Europa. El primer cap de setmana de juny la població del Baix Empordà acull la Fira Internacional de la Màgia que malgrat enguany estrena direcció l'edició esdevé una proposta de continuitat amb algunes dosis de renovació. 

La continuitat d'aquesta setena FIMAG vindrà de la mà dels diferents espectacles de màgia i il·lusió que ompliran carrers, places i equipaments culturals del municipi, amb el mercat màgic, els tallers, la màgia als aparadors o la FIMAG solidària que manté les visites als hospitals i residències de gent gran però que enguany suma un canvi d'emplaçament de la Gran Gala Solidària que es celebrarà a l'Espai Ter. 

L'apunt de renovació vindrà donat per una nova zona que sota el nom de El Pati es combina el descans, la gastronomia i, com no la màgia. Per altra banda, enguany la FIMAG s'estrena amb l'organització de la primera fira de programadors, un espai professional a mode de punt de trobada, intercanvi i contractació on una dotzena de mags presentaran fragments dels seus darres espectacles.

Com sempre serà l'Espai Ter que acollirà els espectacles principals amb mags de primera fila internacional com el mag belga Laurant Piron que obrirà la fira amb l'espectacle Battement de peur, la Gran Gala Internacional que comptarà amb els mags Piron, Murat, Charlie, Benítez i Miguelillo i el popular Mag Lari que presentarà l'espectacle Dolce Vita.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura