Èxit rotund de la 19a edició del Mercat Medieval de Castell d'Aro

INTERVENEN:  Malex Clariana, encarregats de la falcoleria; Griselda Figuerola, taller de perfumeria.

Fira d'artesania, demostracions d'oficis, espectacles, concerts, espais de restauració i exposicions d'armes són algunes de les activitats que oferia el Mercat Medieval de Castell d'Aro al llarg de tot el cap de setmana. 

Aquest mercat aplega parades amb tot tipus de productes artesans, on tot el que es pot adquirir és fet a mà i els visitants en tenen garantia. Mestres artesans vinguts d'arreu realitzen demostracions del seu ofici al públic tot fent gala de les tècniques que es feien servir a l'època medieval. 

La Fira Medieval de Castell d'Aro és una oportunitat per passejar i comprar però també per gaudir de l'oci amb un gran ventall de propostes per a gent de totes les edats. Una de les més exitoses ha estat la falconeria, on s'hi poden veure aus de diferents espècies i perfectament ensinistrades. 

Les arts també ocupen una part important dins el mercat; així doncs els assistents han pogut gaudir d'espectacles protagonitzats per faquirs, equilibristes i músics.

Els nens són el col·lectiu que ha comptat amb més activitats i és arrel d'aquest fet que el Mercat s'ha convertit en un esdeveniment molt familiar. Zones de jocs típics de l'època medieval, espectacles de tot tipus i diferents tallers han fet passar una bona estona a els més petits de la casa.

El mercat medieval està consolidat com la proposta més exitosa de l'estiu al muncipi de Castell d'Aro i, enguany, s'havia proposat l'ojectiu de repetir l'èxit de cada edició anterior, amb una mitjana de 15.000 visitants. Segons han pogut percebre diferents firaires, aquest any s'ha notat una afluència de gent superior a la de les edicions anteriors, probablement pel fet de que ha estat un cap de setmana molt ennuvolat i amb previsions de pluja que ha portat a que les famílies busquin alternatives com aquesta, en comptes d'anar a la platja. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura