El VII Begur en Flor copsa els carrers de visitants i colors

Begur

Data: 31/05/2021

Carrers engalanats i visitants encuriosits han marcat l'estampa d'aquest cap de setmana a Begur. El municipi ha celebrat el seu tradicional festival floral amb una programació adaptada a la situació sanitària, però alhora carregada de propostes per a tots els públics.

El tret de sortida de la trobada es va oficialitzar el divendres a les cinc de la tarda, amb la visita guiada al jardí privat de la família Lathan. Pels més menuts de la casa, es va programar un taller infantil per a confeccionar una flor de paper. A la nit, concert en directe de la veu nòrdica i dolça d'Aurora.

El dissabte i al diumenge continuaven les actuacions musicals, les visites guiades i els tallers infantils, acompanyats de sessions matinals de ioga i activitats didàctiques. Tanmateix, el plat fort de la jornada l'han efectuat els espais públics de la vila, engalanats amb motius florals. Enguany, els tons rosats del carrer Pi i Ralló s'han erigit guanyadors del Begur en Flor 2021.

Com a novetat, el festival es va traslladar també a l'Instagram amb un concurs, en què els visitants havien de penjar una instantània amb vestimenta floral. 

En general, els organitzadors han valorat positivament la jornada d'enguany i han destacat la gran participació dels assistents, tant a les xarxes socials com en les diverses activitats presencials.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura