La 7a edició del Festival Swimout supera les xifres prepandèmia

El ritme de swing torna a omplir Llafranc amb el festival Swing Swim Out Costa Brava. Hi participen professors internacionals, a través de l'oferta de classes de Lindy Hop i Solo Jazz. Com a novetat, aquest any l'organització aposta per les conferències amb la visibilització de dones afrodescendens a l'escena de la dansa europea.

500 ballarins al matí i fins a 700 a la nit, aquesta és la xifra de persones que visiten aquest any el festival Swimout Costa brava en la seva 7a edició del festival, que tornen després de 3 anys de parada. El format del festival és el mateix de cada any, tot i que sempre s'inclouen algunes novetats. La directora del festival Swim Out Costa Brava ens ho explica.

Pel que fa als professionals de preparació, disposen de professors de ball d'arreu del món, els millors professors que hi ha de l'escena del Swing i alhora disposen de dues bandes franceses molt rellevants a nivell internacional.

A més, també s'han preparat activitats extres a la platja de llafranc on es fan excursions en caiac i Paddlesurf i competicions nocturnes amb diferents premis que es poden guanyar. 
Cadascuna de les classes, les quals són 6 en total, estan dividides per persones amb diferents nivells d'experiència.

Tot i la incertesa que sentien pel fet de tenir un públic del 70% estranger després de 3 anys d'aturada i l'opció de que la gent s'hagués desconnectat del ball per aquest motiu, el festival ha aconseguit disposar d'un aforament que superava les xifres d'altres anys pre pandèmia. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura