Platja d'Aro instal·la una pista de gel per Nadal

La programació de Nadal del municipi de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró compta amb gairebé una trentena d'activitats per a tota la família. Tallers de decoració, exposicions culturals, jocs infantils o la celebració del pessebre vivent més antic de Catalunya es succeiran fins al 14 de gener. Aquest cap de setmana, en concret, la pista de gel ha estat una de les trobades més populars.

Alguns necessitaven l'ajuda de la barana, mentre d'altres patinaven amb fluïdesa. Una casuística que s'ha reproduït aquest cap al Parc dels Estanys de Platja d'Aro, on s'ha instal·lat una pista de gel. El servei estarà disponible fins al 8 de gener i, de fet, alguns dels seus participants han valorat la proposta com a diferencial i alhora divertida.

Per accedir al recinte i llogar els patins, cal pagar una entrada de set euros. L'usuari hi pot estar fins a un màxim de 45 minuts i l'ús de guants és obligatori.

Paral·lelament a l'activitat, el municipi ha programat gairebé una trentena d'actes amb motiu de les festes nadalenques. La celebració al Centre Cívic, la trobada de la Gent Gran i el Pessebre Vivent són els pròxims esdeveniments al calendari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura