Lolita Flores protagonitza l'obra Fedra a Sant Feliu

El Festival de la Porta Ferrada va poder gaudir d’un espectacle molt diferent al que està acostumat, canviant els concerts pel teatre. És el cas de Fedra, una obra del dramaturg Paco Bezerra i el director Luis Luque que arribava per primera vegada a Catalunya dies després de la seva estrena absoluta al Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida.

Fedra és una reina de la illa del volcà que ni menja, ni dorm, ni veu. Hi ha qui diu que s’ha tornat boja i altres creuen que són les llargues absències del seu marit les que han deixat a la dona amb el cor devastat. Projectada, en aquesta ocasió, com una dona combativa i sense pors, cobrava una nova dimensió a la pell de Lolita Flores en un teatre de Sant Feliu de Guíxols, que estava ple a vessar.

A més de la gran Lolita Flores com a protagonista donant vida a Fedra, aquesta obra té un repartiment  d’actors molt potent que no ha deixat indiferent al públic del festival ganxó. Juan Fernández, Tina Sáinz, Críspulo Cbezas i Eneko Sagardoy són la resta d’actors que posaven cara a la resta de personatges.

L'obra de teatre va rebre grans aplaudiments per part del públic i, pel que fa a la posada en escena, va ser extraordinària fins al punt d'arribar als sentiments i a les emocions del gran nombre d'assistents del festival.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura