Més de 200 joves participen en el Festival SÓC de Dansa Urbana i Fusió

Més de 200 joves gironins han participat en la primera edició del Festival SÓC de Dansa Urbana i Fusió a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí. Es tracta d'una plataforma per donar a conèixer el talent gironí d'aquesta disciplina i la tasca artística que fan les companyies de dansa amateurs.

L'espectacle, "Pecats" de l'escola Tempo Centre de Dansa va donar el tret de sortida a la primera edició del Festival SÓC de Dansa Urbana i Fusió. És només una de les moltes actuacions que es van realitzar aquest dissabte.

Més de 200 joves gironins de diversos centres hi van participar per exhibir i donar a conèixer la seva tasca artística. De fet, el festival neix amb la voluntat de donar oportunitats a les companyies de dansa amateurs i semiprofessionals perquè puguin mostrar els seus treballs en escenaris com aquest, a l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí.

El públic va gaudir de l'art de tots els centres participants, fusionant danses urbanes amb altres estils com la dansa contemporània o el lindy hop. La clausura de la primera edició va anar a càrrec de la companyia professional de danses urbanes Cia. Roots.

Des de l'organització afrontaven el projecte amb il·lusió després que el sector hagi estat colpejat per la pandèmia. Esperen que amb aquesta iniciativa els joves vegin la dansa també com una oportunitat laboral i educativa amb futur.

El festival està impulsat per tres centres de dansa de la Selva que han sumat esforços per crear aquest espai d'exhibició que doni visibilitat al jove talent gironí d'aquesta disciplina. La bona acollida ja fa pensar a les organitzadores en una nova edició l'any que ve amb aquest format però amb l'opció a ampliar-ho al carrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura