Verges obre l'Empordanet Escena

Verges

Data: 13/01/2020

Intervé: Pep Vila, director Empordanet Escena

El públic de Verges va gaudir d'un espectacle de circ amb dramatúrgia

Empordanet Escena va obrir el taló a Verges amb un espectacle de circ contemporani protagonitzat per la companyia Samsó.

Freqs, el nom de l'espectacle, va omplir el pavelló de Verges amb més de 250 persones, ampliant l'aforament previst inicial que era de 170.  Els pallassos i acròbates de Samsó van entusiasmar un públic familiar amb un circ amb història teatral al darrere, sense animals i amb intenció d'explicar una història més enllà de les habilitats tècniques i acrobàtiques.

Espectacles pensats per l'espai on es fan

Empordanet Escena és un festival de teatre familiar que abarca 11 pobles de l'Empordanet amb 11 obres de teatre del 12 de gener al 17 de maig. Feqs de Samsó va obrir un certamen que s'acabarà a Foixà amb La Gallina dels ous d'or de Zum Zum teatre.

Els espectacles han estat escollits mirant les possibilitats que tenen els espais de cada poble i intentant fer de les mancances virtuds. En el cas de Verges, ha estat l'espectacle de més gran format dels 11 que s'han programat.

Fidelitzar el públic

La voluntat de l'organització és remarcar el caràcter familiar de les obres programades, fugir de l'etiqueta infantil, engrescar el públic adult i fidelitzar-lo.

Els espectacles comencen tots els cinc de la tarda i les entrades es poden comprar per internet al web de l'Empordanet Escena.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura