Tret de sortida al "Guíxols s'enfira" amb la XIX edició de la Fira Iecsalis

INTERVÉ:  Salvador Calabuig, Regidor de Turisme i Desenvolupament Econòmic de Sant Feliu de Guíxols.

La fira Iecsalis celebrava aquest cap de setmana la seva XIX edició donant així tret de sortida al que es coneix com a "Guíxols s'enfira", que consta de vuit fires de diferents àmbits com l'art o el motor que es duran a terme fins al 28 de setembre. 

Iecsalis és la Fira d'Antiquaris i Brocanters de Sant Feliu de Guíxols, on es pot trobar una gran oferta de curiositats de temps passats com orfebreria, relíquies, mobiliari, peces decoratives, joies o monedes. 

Aquesta és una fira molt esperada que s'organitza conjuntament amb el gremi d'antiquaris de les comarques de Girona, i són molts els espectadors i compradors que ja tenen la data en qüestió senyalada al calendari, ja que sempre s'hi troben novetats.

La fira ha comptat amb 17 paradistes en les que cadascuna d'elles ofereix la seva especialitat, i ja va comptar amb una edició el mes anterior en la que hi van formar part 15 paradistes.

Pel que fa a la localització, igual que la majoria de fires que es duen a terme al municipi, es situa a els Jardins Juli Garreta, considerat un espai firal vital i molt ben ubicat ja que és un lloc de pas agradable sota l'ombra i a més, en aquesta data en concret va coincidir amb el dia de mercat i altres activitats esportives del poble, fet que va aconseguir emplenar la rambla i que a més de les persones que hi assisteixen any rere any, també en poguessin gaudir molta altra gent que havia sortit a passejar per la zona i que no se n'havia assabentat de l'esdeveniment.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura