La mostra fotogràfica de Jordi Esteva aterra al Palau Solterra

L'exposició L'impuls nòmada és la nova exposició del fotògraf i escriptor Jordi Esteva. Es pot visitar des d'aquest dissabte 4 de juny fins al 27 de novembre al Palau Solterra a Torroella de Montgrí. En total hi ha 140 fotografies d'àmbit etnològic, però també més intimes captades en els seus viatges.

El fotògraf i escriptor Jordi Esteva és un apassionat de les cultures orientals i africanes a les quals ha dedicat la major part del seu treball fotogràfic, periodístic i cinematogràfic. Amb aquesta exposició "L'impuls nòmada" mostra les seves memòries a través de fotografies d'àmbit etnològic però també més personals. Un treball que sorgeix després d'haver publicat el llibre "El Impulso nómada" i que plasma amb instantànies sobretot dels anys 80 i 90.

Són fotografies en blanc i negre de vivències, experimentals, que expliquen històries i mons reals que ha viscut i conegut. Instantànies fetes a països com Àfrica, Sudan, índia o Iemen on ha recorregut els seus paisatges i les seves fortaleses i ha contemplat i fet amistat amb la seva gent.

Imatges que adquireixen un relat propi, gràfic, on es poden observar escenes d'amistat, d'interiors... on es capta l'esperit de l'indret, fetes amb càmeres analògiques o amb un únic objectiu.

En total hi ha 140 fotografies repartides per les parets del Palau Solterra a Torroella de Montgrí. L'exposició també compta amb un conjunt de vitrines amb fotografies i objectes i una sala dedicada la producció audiovisual de l'artista on es projecta part de les seves quatre pel·lícules. Per completar la visió de l'artista està previst la programació al cinema del municipi una de les seves pel·lícules. Pel que fa a l'exposició es pot visitar fins al 27 de novembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura