Tania Font presenta la seva obra "Del Caos i el Cosmos" a Peratallada

Baix Empordà

Data: 08/04/2023

L'artista palamosina, Tania Font, ha presentat la seva nova exposició "Del Caos i el Cosmos", la qual reflexiona sobre la invitació al canvi per tal de poder evolucionar i prosperar. La mostra es pot visitar a la Galeria d'Art, The Eleven House a Peratallada, fins al 30 de juny.

L'artista palamosina, Tania Font, ha presentat l'exposició "Del Caos i el Cosmos", la qual fa una reflexió sobre el procés de metamorfosi que experimenta l'ésser humà al llarg de la seva vida, la invitació al canvi, conservar només el que és essencial i deixar enrere tot el que no sigui útil, per tal de poder evolucionar i prosperar.

El concepte de transformació i canvi, l'ha transmès a través de la representació escultòrica de sis exúvies, és a dir, l'esquelet extern o exoesquelet que abandonen els artròpodes quan muden la pell, propi dels insectes o crustacis, i una altra escultura anomenada "cosmos" amb un rellotge mecànic incorporat que representa la maternitat i el cicle vital de la dona.

La mostra es pot visitar a la Galeria d'Art, The Eleven House, els divendres, dissabtes i diumenges, d'11 a 14 h i de 15:30 a 20 h de la tarda fins al 30 de juny.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura