4a edició del recital de Poesia eròtica per l'esclerosi múltiple

Intervenen: Susana Pérez, educadora social i poetessa; Guillem Vallejo: poeta i president de Poesia en Acció

El Collet de Sant Antoni de Calonge va acollir la quarta edició del recital de poesia eròtica i música per l'esclerosi múltiple. Poetes de tot Catalunya i músics que s'uneixen per accions amb una bona causa i ajudar a les diferents associacions van fer gaudir de les poesies als assistents, en un indret especial del municipi. El motiu de relacionar la poesia eròtica amb l'esclerosi múltiple per acabar amb els judicis.

L'acte el va organitzar la Fundació Esclerosi Múltiple Girona amb la col·laboració de Poesia en Acció. Es van llegir poemes dels mateixos autors i testimonis de la malaltia que van emocionar a molts dels assistents, fent-los sentir més a prop d'ells. També es van llegir poemes d'autors coneguts com Miquel Martí Pol, un poeta que va patir la malaltia durant 30 anys.

L'acte volia reivindicar que malgrat la pandèmia de la Covid-19 no s'ha de perdre de vista altres malalties i voliar donar un missatge de força a través dels poemes

La jornada també va servir per mostrar el contacte entre la cultura i la vida diària i fer veure que la poesia es troba sempre present al nostre món.

Aquest és el quart recital de poesia eròtica per l'esclerosi múltiple que s'organitza anualment al Calonge i Sant Antoni. L'acte va ser l'exemple de la importància de l'art i la cultura amb les accions solidàries.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

susana perez civitfa 35 dies
L'acte l'organitza la Susana Pérez Civit (i no la FEM) any rere any, i aquest any la recaptació ha anat per la Fundació FEM de Girona, pròxima al nostre territori. Fa dos anys va anar per Multicapacitats de Girona.
Gràcies.

Susana Pérez Civit.


Més articles de Cultura