Pablo Alborán emplena de balades i emoció la 23a edició del Cap Roig Festival

Palafrugell

Data: 01/08/2023

Pablo Alborán ha expressat el seu agraïment i emoció per ser present de nou al festival amb paraules especials per la bellesa del lloc i l'afecte que sempre ha rebut per part del públic de la Costa Brava.

Una nit més de Cap Roig Festival ha emplenat de música la nostra Costa Brava. Aquest cop va estar el torn d'una de les cites referents del festival, el cantautor malagueny Pablo Alborán. Una posada en escena impecable, instruments i veu per una estona, és el que van viure els i les assistents a l'espectacle d'Alborán. Amb un repertori que va anar des de les balades romàntiques que han marcat a tota una generació com "Solamente tú", fins a les cançons del seu últim disc "La cuarta hoja".

Durant el concert, Alborán ha expressat el seu agraïment i emoció per ser present de nou al festival amb paraules especials per la bellesa del lloc i l'afecte que sempre ha rebut per part del públic de la Costa Brava. El concert de Pablo Alborán a Cap Roig no sols ha estat un espectacle musical memorable, sinó també una trobada d'amor i admiració entre el cantant i els seus seguidors, consolidant encara més la seva posició com un dels artistes més volguts i respectats de la música en espanyol.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura